Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sa det känns.

att det händer nåt i hela luften.
kändes himmelen öppnade sig
solen kom fram.
först var det alldeles grått.
ja pratade med grannen han var.
orolig över sitt barn barn.
du måste bara tro.
tvivlar du mår du inte bra,
det kändes o täkt so världen öppnade sig.
var har hänt med naturen,
ena sidan huset grått,
andra sidan solen lyser.
kändes kyligt i hela luften -
vill inte gå ut med hunden.
söndagen 4 12 2022,
ville inte gå ut o handla.
så var det då.
men hela naturen o människorna .
förändras hela tiden.
av birgitta skrev den här 4.12 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-20 13:24



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"men hela naturen o människorna .
förändras hela tiden."

"du måste bara tro.
tvivlar du mår du inte bra"

det finns ett hopp i förändring och tro
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP