Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnne,

bliv en liten stråle.
på vår mörka jord.
hälsa den du möter.
med ett vänligt ord.
skrev min vän i poesiboken.
när jag var 12 år
minne..
tiden skiljer barndoms vänner .
men snart man dom ej längre känner.
men när du har mitt namn minns du nog vem jag var .
det är så sant vi har ingen kontakt vet ej vad hon bor.
fast minna barn hennes bar har samma farmor.
våra barn är kusiner barnens pappor är bröder-
vi är barndomsvänner o barnen släkt med varandra,
det här är hennes dikt hon skrev till mej i 12 års åldern.
av birgitta skrev i dag 21 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-21 10:15



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
En sådan poesibok har jag också, som jag sparat:-)
2023-08-24

  alicja lappalainen VIP
en vemodig bild av förlorade kontakter som man får återfinna i andra generations förbindelser.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP