Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ondskans energi

först kände jag ,
dålig energi-
sen gick den,
dåliga energin ut .
genom porten.
kände värme,
i hela mitt hem.
kände jag hade ,
inte ont nånstans.
hur kan en ,människa sända ut.
så mycket dålig energi.
så att man mår dåligt.
jag läser av energier,,
dom säger det är inte till dej.
du bara vet jag vill inte veta.
sover inget på nätterna.
märker på djuren.
rensar ut ondska det finns en god,
det finns en ond ondska.
kan inte hjälpa att jag känner av
avbirgitta skrev i dag 21 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-21 11:56



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
intressanta övernaturliga upplevelser.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP