Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de var 22018 det hände på intensiven sen januari stroke fick lära sig gå kunde inte min minsta son fick ta hand om mig nu nästan bra fick stroke 2016.sen intensiven 2018 december min minsta son fick ta hand om mig när jag inte kunde se o gå.


satt vid bordet .

jag mådde dåligt
kände mig helt konstig.
kändes som ett kors -
gick upp i från mig.
runt över magen.
kände när nån knäppte i hopp.
mina händer.
att dom skulle.
stoppa mig nånstans,
att jag skulle åka i en tunnel.
kände tänkte vad händer,
jag låg på sjukhus på intensiven,
hade blödningar i magen.
av blodförtunnande
hade opererat benet ett par dar före.
fick mycket blod o dropp samtidigt,
följde mitt guld kors sen vaknade jag.
mår dåligt varje 14 december. skrev 9 12 2022brgiita




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-21 12:38



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en bild av sjukdom. Många upplever det just nu.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP