Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likt ett skal mot omvärldens ondska


Minnenas trädgård blommar


Då och då
kommer det som varit
väldigt nära

Gång på gång
ploppar minnena upp
förgyllande livet jag lever nu

Varje dag
dröjer jag en stund
i tacksamhet








Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2023-08-21 23:16



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En ömsint dikt. Den tycker jag om.
2023-09-28

  lodjuret/seglare VIP
En del minnen får en människa att vilja andra gott, utom för egen del. Lusten att skapa något som får annan att glädjas åt beror ofta på väl, att egna jaget funnit en sådan där hemlig skatt vilken fått egna livet att spira. Men för att komma dit krävs förstås först eländet, för egen del och för andras.
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST