Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på väg i bussen passerande ett vinterliknande landskap


FROST

över en natt kläddes omvärlden i silver och vitt

himlen glänser som en regnbågsforell i solsken

luften är tung då nattens andedräkt ligger kvar i
kylig morgontimma

och världen utanför andas vinter




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 2343 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2006-12-19 22:41



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Finstämd, vacker realitetspoesi! Snyggt.
2015-11-11

  Johan Strömstedt
Vilka fina formuleringar.
2014-03-07

  Simmerskan
det är riktigt så jag ser det framför mig. Det här är vad jag kallar för dikt. Suveränt.
2007-10-11

  aol
så vackert igenkännande så fistämd poesi jag blev lyrisk bokmärkes
2007-09-30

  mia.här å nu
helt brilljant!
2007-04-06

  Lollan_
härligt fin text, :)
2007-01-24

  glittertindra
Vintern är vacker när den äntligen kommer... :) som din beskrivning av den med...
2006-12-22

  Jack E. Gladh VIP
Fullträff! Man riktigt befinner sig på plats i det du beskriver.
När något skrivs så här, är det underbart på alla sätt.
2006-12-20

  Frederick
Oj, där satt den! :O
2006-12-20

  Gawain VIP
Sköna ord om en oskön tid... vacker men ack så kall och karg...
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson