Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
affirmation: Jag har all energi jag behöver.Lusten och kraften att göra det JAG vill och känner


Längtan

Jag vill sjunga klara rena kraftfulla toner
låta mina stämband vibrera
och krusa ännu en sjös kalla hinna

Spring mellan stammarna i solens
eldröda tallskog
sticka mig på barr då vintertrötta fötter
nuddar skogens gröna matta och
vinkla in mot bäcken mellan stora stenen
och blixtens märke
där jag kan rena min själ

I en klar spegel ska jag beskåda det
gamla lämna ett års djupare spårat
ansikte

Jag blundar inte då skärvor faller och
transformationen svider i mina ögon

Jag blundar inte då jag blir mera jag




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 617 gånger
Publicerad 2009-03-13 21:47



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
skog, Avatar, vatten, måste läsas!
2012-01-05

  Tina Q
lite skeptisk till affirmationsidén är jag... men när och där och om den hjälper, så är jag den första att gratulera!
Hur som helst så är dikten härlig - ljus och kraftfull och glad!
2009-03-13

  Söder
en på ett skönt sätt uppfriskande dikt som går långt in, och den avslutande raden är stark och givande.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson