Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Minnenas trädgård blommar. Av Jack E. Gladh. Det litet lustiga är att en icke religiös är fri att njuta allt möjligt, oavsett det har med eller utan religiösa riter att göra. Allt bara är.


Kommentar på en text (2609) bara ord






En del minnen får
en människa att vilja andra gott,
utom för egen del.

Lusten att skapa något
som får annan att glädjas åt beror
ofta på väl,

att egna jaget funnit en
sådan där hemlig skatt vilken fått
egna livet att spira.

Men för att komma dit
krävs förstås först såväl eländet,
för egen del och för andras.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-08-23 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP