Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick lust att rimma en smula och det tog kanske fem minuter att ur 'ingenting' gripa ögonblicket och skriva något i den här stilen. Först kom orden bank vilket rimmar så gott på pank och dank. Sedan kom även själ och ihjäl.


Om blott jag hade en rejäl slant






Med pengar på konto i min bank,
slapp jag driva omkring helt pank,
men styrkan i såväl kropp som själ,
får att i arbetes svett tid slå ihjäl,
varje dag kunde jag jobba eller bara slå dank




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-23 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP