Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet ej om ja skrivit den här på bloggen här


kärleken av gud.

glädjen utan gud ej finnes.
kärleken utan gud ej vinnes.
i dag solen gläder.
vi får fint väder.
alla glädjen spridet ut.
nu är det på ondskan slut.
alla glädjer sig åt varan.
nu när kärleken i dom brann.
nu vill dom hjälpa varandra.
att ge kärlek till andra,
tillsammans alla på jorden vandra,
dom måste bry sig om andra.
endag försvinner livet bort.
livet är ändå för kort..
tack för at vi finns.
skrev26.5 2020, av birgitta i dag 238 20234




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-23 12:37



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN DIKT MED EN GNUYTA OPTIMISM
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP