Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den svarta sorg fågeln cancer.

.kära lilla syster.
du ringde i dag.
du har fått den elaka cancern.
får snart svar om den .
spridit sig i lungor o hals.
man blir förtvivlad ledsen.
du skal snart opereras.
vi måste bara tro.'
ännu hur svart är nu.
din syster birgitta.
-
kände min lille bror ingemars närhet-
kände hur han vinkade med en.
höger arm tänkte han är vänster hänt-
visse at det var når då.
..sen försvann han. viste att det är från andevärlden.
mi lille bror dog 2016kände hans närhet i går

sen ringde min lila syster i dag . berättade att det .
var den elaka cancern så nu vet vi inte hur det går.
av birgitta skrev nu 23 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-23 17:39



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
HOPPAS DET GÅR BRA
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP