Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byggare Bobs brandtal


Ta tillvara sånt som är bra
släpp allt det där andra
du trodde du ska
Sånt utan mening och mål
kan aldrig va bra

Släpp det där andra
du vet nog själv vad han menar
Det är väl ingen hemlighet
att vissa saker bara släpar efter
och blir till förtret

Fortsätt bygga upp
och ta tillvara allt det som är bra
som skapar tillit och förenar

Tänk efter en stund
Så förstår du nog vad det är
som den där Byggaren Bob
egentligen åsyftar och menar





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-24 09:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det låter så enkelt det där att ta tillvara allt som är bra , som skapar tillit och förenar. Men ändå görs det inte. Ändå måste vi tro på att det går.
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
USA:s terror mot Irak är fullt jämförbar med Tredje Rikets blixtkrig mot Storbritannien.
2023-08-24

  Kungskobran VIP
Tänker på Bagdad Bob, fastän trupperna hade avancerat ända till regeringsbyggnaden så vidhöll envist han att allt var under kontroll
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Byggaren dyker upp igen!
Tänk dig Byggaren och Postman Pat. Vilket team!

Nu är det ju inte all enhet som är bra.
Däremot finns det splittring som är nödvändig.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP