Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: "Witch hands" av MagisterZ, 2019.


pantrophos


åh du, du!
följeslagerska
ledsagerska
med drag av
hemkomst
jag vädrar dig
jag anar dig
en fläkt
av Intet
vilar outsagd 
mellan dina
gläntande
läppar
åh du, du!
du...

 

©MagisterZ 2023

 




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-08-24 18:56



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Fick jag googla. Ockult.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ