Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom höjer bensin priset

folk har inte råd.
att åka till jobbet.
dom höjer maten .
folk har inte råd att äta.
måste gå till kyrkan för att få mat.
dom höjer hyran.
folk har ingen stans att bo.
det går bara ut,
med hela välfärden samhället.
det här är ingen lycklig,
värld vi lever i .
allting går bakåt
inte vill vi som lever .
på denna jord.
ha det så här.
hörde på radion dom skulle höja bensin priset.

tur att man kan leva av tron att alt skall bli bättre,
av kärleken o frisk luft i bland ,
o naturen som ger styrka av birgitta 25 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-25 10:33



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Socialt engagerad
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP