Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LENIN LEVER?

Lenin dog nittonhundratjugofyra

Stalin dog femtiotre

Brezjnev dog nittonhundraåttiotvå

Sörjdes föga av SKP

Men Jesus lever och ska alltid leva

i all evighet!

Det är en övertygelse

Någonting jag bara VET

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/8 2023

 

Ni som startat "studiecirkeln" Lenin Lever i Gävle, vad är det ni EGENTLIGEN är ute efter...?




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2023-08-26 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP