Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ännu


Ännu skimrar den
sommaren genom diset
löftena finns kvar




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-08-26 14:12



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Sommmaren har nu blivit höst ~
men skimrar än i dina fina ord…
2023-09-16

  Monika A Mirsch VIP
Vackert ...
"skimrar ...
sommaren ...
löftena finns kvar"
Inför den nya
hösten
i tusende färger!
2023-09-06

  Anya VIP
Ja ännu så. Vem vet, det kanske blir en vacker höst, vacker brittsommar?

Tycker om din hoppfulla och vackra haiku.
2023-08-28

  Respons VIP
Låter trösterikt!
2023-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text om sensommartiden.
Fint foto, ögonfröjd.
2023-08-28

  Bibbi VIP
Tack för detta ljus.
2023-08-27

  Maj-Lis VIP
Ja, ännu en tid, vacker bild
2023-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Så flyktiga de är jämfört med de löften som ej kunna svika.
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP