Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från det ena till det andra

 


Solen går upp där borta
Den går ner här borta

Ibland är hon där
Ibland är hon här

Ofta är hon någon
annanstans

Några kvällar lyser
det i två fönster
ut mot gatan

Då är hon hemma 


 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-08-27 17:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet! Splittring och oro men sedan en stund av lugn.
2023-08-28

  christian hüls VIP
Från det vardagligt banala
till en lite överraskande kram
poetisk och varm, tack!
2023-08-27

    Sefarge VIP
Haah! Ej så mycket märkvärdigare
Därvid i vardagslag? För så kan det
ju gå.När både haspen är av och på?
;)
2023-08-27

  animan VIP
Enkel, men har något visst som jag tycker om. Kanske ljuset i fönstren?
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP