Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min person

Jag slutade någonstans på livets väg att leta efter min person
Längtan om något mer bleknade i takt med besvikelser, svek och vardagsbestyr.

Tiden har sargat oss alla
Men du omfamnade mig med en famn så öm
Och med kärlek så genuin.

Jag vågar tänka på framtiden igen
Nu i ett annat sken än förut
Hoppfullt
Nyfiket.

Jag har slutat leta
För jag vill stanna här
Med dig.

Min person.




Fri vers (Fri form) av emmaamandac
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-08-27 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmaamandac