Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Den svarta trumpeten (en gammal klenod)



För mig som bara
vågar äta kantarell
Är den mer lik
en gammal klenod

En ätbar delikatess
har jag hört
av finaste kvalitet
och ädlaste sort

Den svarta trumpet
Som nu spelar för mig
i vår säreget vackra skog




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-28 08:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Lyss och ät! Så god.
2023-08-28

  alicja lappalainen VIP
Den svarta trumpet
Som nu spelar för mig
i vår säreget vackra skog

tycker om din association mellan
ett namn och ljud
2023-08-28

  Kungskobran VIP
Svart trumpetsvamp är en delikatess
bör ätas med finess
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP