Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå bara gå.

gå vidare gå..
glömma alt som varit-
.öppna alla ljusa dörrar.
ta e mot bara .
ljuset i livet.
i bland vill man.
bara vidare i livet.
men från tankarna blir man inte fri.
från alt i bland.
en kvinna sa en gång.
vi måste gå igenom mörkret.
för att vara tacksamma .
för det goda i livet.
av birgitta skrev i dag 28 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-28 12:31



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett försök att frigöra sig från det förflutna.
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP