Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Börda. Av Öknens Ros. Min kommentar är förstås en sådan där nödvändig paradox, för förståelsen av att livet i tillvaron är som marsvinets behov av motions springande i hjulet.


Kommentar på en text (2613) bara ord





Men för att kvinnan
skall alls kunna bära vattnet,
hon måste se till att mannen
kan bli född till

att utkämpa den strid
som han kan vila upp sig ifrån,
medan hon gör sig nyttig
nog att bära vattnet...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-08-28 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP