Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en natt.

när mörkrets makter.
kommer krypande.
man vaknar av,
nåt obehagligt.
.tur att hunden .
sover på fötterna.
katten på magen.
men det finns-
en dag när ljuset.
lyser alt blir morgon.
jag vet det finns.
mörka krafter över alt.
men det finns ljusa krafter
men kärleken det goda,
vinner en dag.
när inte ondskan vill.
släppa klorna i oss.
det otrygga i världen lyser över alt
av birgitta skrev 29 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-29 12:15



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
.tur att hunden .
sover på fötterna.
katten på magen.

det är välbekant:):)
2023-08-29
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP