Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2017


Gör det!



En dag vågar du.
En dag skall du inte säga
jag kan inte, jag vågar inte.

Nej, en dag skall du aldrig säga så mera.

En dag skall du säga:
- Jag kan!
- Jag vågar!

Då skall du göra det där du alltid velat göra,
men som du har gömt djupt inne i dig och aldrig vågat släppa fram:

Måla din vackraste tavla .

Dreja din vackraste kruka.

Skriva din vackraste dikt.


Gör det idag.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-31 08:35



Bookmark and Share


  Respons VIP
Bra uppmuntran!
2023-09-01

    Lena Söderkvist VIP
En underbar uppmaning. Men gissa vad min farsa gjorde när han till slut vågade vad han hade tänkt - hoppade bungyjump.
2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP