Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärn fall

stjärnan föll ner.
utanför min dör.
har aldrig gjort det för.
natten är snart slut-
snart står jag inte ut.
känner hur det knäpper o går.
ingen ting förstår.
-vaknade kl 23 0o vaknade kl 100.'
somnade 5 oo-
vaknar i bland varje timma min son sover inte .
hunden o katten sover inte,
känner den goda energin känner den onda energin.
min syster ringde sa vad det ekar telefon sa hon.
sen sa hon jag vet redan vad du skall säga
innan du säger nåt välkommen till den världen.
läser av energin när människor mår dåligt.
har haft problem med många telefoner fått köpa nya.
har problem med all rök fick sitta o sova med fötterna .
på bordet går lättare med andningen.
kan inte ens vädra släpp i frisk luft.
just i dag hatar jag detta ställe av birgitta skrev nu31 8 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-31 11:34



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
den känsliga människans fysiskt och psykiskt lidande
2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP