Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog 1000 ord av mig för mig att säga det!

...
Snegla, spegla, spegelbild.
Du är större än mitt ordförråd.
...
Känslor sjunker i kvicksand.
Alla tittar på mig med korkat uttryck,
Medans jag sakta sjunker...
...
- Hoppas du har ölsinnet kvar?
- hahaha, va?

- Natten du oändliga djungel.
...
Vem va det?
En idiot...
Solglasögon
Hur gör vi då?
...
Vem är du?
En ängel?
Älskade
Älskling
Älskar dig fortfarande.
...
Du gestaltar mina innersta önskningar
Dina läppar är fortfarande varma emot mina frusna läppar.
Tack och adjö
Ses snart igen.
...




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-01 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson