Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla unga människor tar allt så seriöst och jag vet varför

... de har aldrig smakat på sin egen dödlighet.
Efter man gjort det, då blir de svårt att vara politisk och liksom så allvarlig med allt som är skit... Och ska/borde förändras mm.
Så take a chill pill,
Allt du gör är för intet..
Ty allt är liksom bara tillfälligt, de bra som dåliga...
Ingen politisk riktning, eller ledare, eller ledarskap står sig outrubblig mot tiden...
Tiden är den tand som nöter ner allt...
... du får gärna försöka förändra världen, men hur kan du vara säker att din förändring är för gott?
Slappna av va...
Efter regn kommer solsken liksom...
Och liksom ingenting betyder någonting, eftersom ingenting består, eller är bestående...




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-01 21:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Håller med skrivaren om att allt är tillfälligt
Om än med förändring I en text som tydligt
berör! men förändring kan ju vara på liv
eller död.Och livet har hitintills över
-levt döden som är beroende av liv
för kunna existera? Nu blev det
paradoxal kullerbytta av det
hela?Vilket jag överlämnar
till andra att reda ut
eller överge efter
eget tycke och
smak?
;)



2023-09-01

    ej medlem längre
hej hund.
2023-09-01

  Anders Nordlander VIP
Nått vacker i det ändå
2023-09-01

    ej medlem längre
@foo
va?
2023-09-01

  Foohexa
mänskliga rättigheter är skrivna i blod, min vän. dagstort bläck stryker dem
2023-09-01

    ej medlem längre
fel. unga människor har vad att relatera till?
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson