Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda råd (lyssnar man aldrig på)

Vad var det du sa?

Då för länge sen.

Du gav mig ett råd.

Jag var för ung då.

För att riktigt förstå.

Vad var det du sa?

Låt dem ej gå.

De där som är bra.

Släpp in dem.

Släpp inte taget om dem.

Du kommer ångra dig.

-

Jo jag vet.

Jag ångrar mig nu.

-

Förlåt att jag inte lyssnade.

 

Förlåt.

Jag var bara ett barn.

Lysande halvt.

Förstod knappt.

...

Då.

För länge sen.

-

Du visste.

Du hade också ångrat dig.

Länge.

För ännu längre sen.

-

Jag kanske var värre.

Jag lät honom gå.

Långt innan.

Jag ens släppte in.

Jag lät honom gå.

-

Ja, det ångrar jag nu.

Precis som du.

En gång gjorde.

-

Vi lät de bra gå.

Vi lät dem gå förbi.

Vi släppte taget.

Vi släppte inte in.

Vi var låsta.

Vi lät de bra gå.

Vi ångrar oss.

Så väldigt mycket nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-01 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP