Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De mest talande och omtyckta av berättelser tycks vara de som verkar få en själv att inse något. Som om berättelsen vände sig till just den människan, vilken just då tagit del av den. Som att äta på något, dricka något. Besviken över att flaskan blev tom.


I fåfäng kamp med ödet







Precis som om
det fanns ett
förutbestämt öde för

någon att bekämpa.
Som i så
många manus till

böcker, pjäser, filmer
och serier. Denna
formliga kamp för

att som besegra
och som slita
sig loss från

bojor ens inre
övertygelse är så
bejakande, som frestande.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2023-09-02 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP