Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den dubbla utgången: Himmel eller förtappelse. Bibeln visar. Vi väljer.


SJÄLAVANDRING ÄR EN BLUFF

Själavandring är en bluff

Lögnen om reinkarnation

är reaktionär och ond

och en helt felaktig konklusion

EN gång lever människan

EN gång, endast en

Och hon avgör sedan själv

om hon ska missa himmelen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-09-03 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP