Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad hände med kärleken?

- vi brukade ha så kul, nu hatar vi bara varandra.
- jag vet.
- va fan hände?
- helt ärligt ingen aning?
- okej, så jag flyttar ut.
- de är ju din lägenhet.
- som jag lovade dig, varsågod.
hon försöker krama mig å se så där jävla mesig ut.
- nä, du behöver inte krama mig. Trösta mig. Tycka någonting. Du behöver inte ens säga tack.
- va då?
- bara låt mig gå, låt mig leva mitt liv själv.
- ok.
- börja inte.
- va då det är sorligt.
- inte sorgligare än fortsätta att låtsas.
- mm.
- ha det gött och lycka till.
- du med.
- här har du.
kastar nycklarna.
- snygg fångst.
- tack.
jag öppnar dörren.
- vad ska du göra nu?
- ingen aning.
- skaffa en ny tjej?
- hahaha nä tack jag klarar mig.
ger henne en wink med ögat innan jag vänder mig om och stänger bakom mig.
jag måste erkänna att jag känner mig mycket lättare, nästan fri.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-03 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson