Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN GRÅ EMINENSEN

Vem är den grå eminensen

som hela tiden trotsar gränsen?

Vem är det som dirigerar?

En dold förmåga orkestrerar

 

Dansande marionetter

dikteras av Svarte Petter

Har någon sett dirigenten

skuggan som styr kontingenten?

 

LARZ GUSTAFSSON 4/9 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-09-04 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP