Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'En av mina föräldrar är invandrare. Två av dem är människor'. Jag kom just på den repliken och utsagan. Idéer kommer överallt ifrån. I sömnen, i badrummet, medan en själv är mitt uppe i och 'explosionen i ens huvud'.


En text behöver int vara...






...fullkomlig.
Människan är det int,
så varför något som int välter världen över ända.

En
människa behöver finnas
och vara produktiv, i alla fall de flesta av dem.

Resten
av mänskligheten kan ta sig
vatten över huvudet och ta ett 'bad descition'.

Vilket
borde stavats decision,
för att accepteras av alla som behärskar engelska.

Inte
ens de som bebor ett land
kan alltid sägas behärska språket, som fullt ut.




o




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-04 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP