Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mellan havet och mig


Mellan träden som ligger lite
längre fram skymtar man havet.

Vinden spelar genom naturens
instrument.

Hon bär sitt hjärta så öppet att
det slår av häpnad och spänd 
som ett segel möter hon
morgonens öppning.

Så faller allt hon står inför på plats
och precis där faller även hon.

Mellan träden som skymtar lite längre
bort går hon att ana medan hjärtats slag
ekar av liv.




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-09-06 17:29



Bookmark and Share


  animan VIP
En vacker dikt, men vad handlar den om? Någon slags upplevelse, stark, omtumlande, nästan mytisk. Kanske är det öppna hjärtat ett villkor för det som sker ska ske.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP