Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Meningen med ditt liv är att leva det. Människorna runt omkring någon som du, finns mest där för att göra någon som du själv, så där som uppsluppet glad.


Meningen med ditt liv...






Meningen med ditt liv...
...är att göra någon annan glad,
så där som utan bråk eller kiv,
kanske är det ett som renande bad?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-07 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP