Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar att jag har pengar.

40 papp i månanden
11 papp i hyra
90 kvm för mig själv.
ingen bil, inga idiotiska utgifter
Börjat investera i aktier
käkar bara på bra restauranger
och jag kan fullt njuta av detta
för det va inte givet till mig gratis
om detta triggar dig
det skiter jag i.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-06 21:24



Bookmark and Share


  karenina VIP
Att ha tillräckligt med pengar, att kunna unna sig och slippa oroa sig för att det är för mkt månad kvar innan lön, det är en skön frihet
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson