Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kross.

fan alltså, de va denna bruden förra helgen, riktigt het liksom
aha
ner på alla fyra gick hon, den horan! Du fattar vad jag menar va?
jag tittar bort
jävlar hon sög min kuk så jävla bra va?
aha
och ojoj vilka former liksom. Här en bild.
okej
jojo men du skulle sett bimbon jag va med helgen innan dess.
skulle ja?
jo fan alltså, sådan jäkla bitch.
okej.
hon älskar min jätte kuk, hon fan älskade hela den liksom!
gäsp, mm hm.
Och hon hade en väninna som du vet den blonda tysta typen.
nä.
aha skit, tråkigt men skitsamma.
ja tack, skitsamma. Ska du prata bara om hur stor din kuk är och hur många du knullat?
em öh…
för de är liksom inte de minsta imponerande, wow du kan bete dig som ett riktigt ass, vad förväntar du dig av mig? Vågen? High five? Vad? Jag ska dunka dig i ryggen och säga vad duktigt du är? Vilken man du är? Visst… Här har du… duktig du är… gå och knulla några fler vissa världen vilken erövrare du är… dunk dunk dunk… btw jag har en mini kuk och suger i sängen, kvinnor får mig att må obehagligt för jag har svårt att känslomässigt närma mig någon, och jag har alla dessa fel som jag inte vill att någon ska se. Så jag är en loser och du en riktig man, okej…
öhhh…
eller så kan du försöka på annat viss säga snälla gilla mig. Vem vet du kan uppenbarligen få kvinnor så de måste vara något du har, någon charm eller så men du behöver inte vara en gris med det liksom. För mig säger det inte självsäker individ när du måste förnedra dina erövringar på detta sättet, för mig personligen så skulle jag nog gilla dig bättre om du höll det för dig själv…
Alltså jag bara…
jo jag vet, men det är idiotiska diskussioner som dessa som gör att jag fylls med hat för att vad människor är, kan du säga något riktigt…?
som vad?
någon av dina erövringar som fick dig att känna dig liten och otillräcklig?
jo
du tror inte att de är denna respektlöshet vi hela tiden kastar på varandra som gör denna världen så jävla hemsk? Du tjänar bättre än mig, har finare bil än mig, större kuk, jag ska inte kunna få dig att bli så här liten… du är som en liten insekt just nu… kompis du behöver jobba på din självkänsla, självkänsla är inte titta hur duktig jag är, alla älska mig… de är inte självkänsla, vem fan är det du försöker impa på?
mannen hade tystnat. Jag log, dags att dra hem.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-07 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson