Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Birgit Nilssons gestaltning i operan Valkyrian.


Den åtråvärda skogsråets domedag

Snarlik en frände av "Valkyrian" personifierad
mångfaldigad beskriven som auktoriativ, euforisk & grann

skrider hon fram från skogens rand
likt ett skugglikt nyvaket skogsrå

frustande, stångandes, svettandes & brottandes
med vareviga barrstrå

äntrandes till slut så som "Brunnhilde"
sin älskandes famn




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-09-08 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP