Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?nspriration; Det välansade knuttespråket i original inspirerat av fimen "citronträd och motorolja" med Anthony Hopkins Ordlista: Vurpollon - hjalm med skinn över öronen Axmök - personen bakom föraren Torrbrytande - sitta sadeln utan motor


Det motorbeklädda ridandets vingslag

I de snara kurvorna längs de slingrade skogsvägarna
hörs de trimmade motorljuden
från Harley Davidsons tungsinta westernhjältar

Det vildrufsiga huvudet ryms i det skinnbeklädda "vurpollonet"
under den efterlängtade åkturen
som följsam "Axmök" i perfektion
i gränslandet mellan skymning och gryningsljus

när "torrbrytandet" över "guldklimpens" sadels sus
förnimmer de ridande hästkrafternas vingslag
i garagets mörka dunkels rus

vidkommer i snarlik trans
tätt intill ens välkomnande särade krans
i en fartfylld sensuell dans




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-09-08 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP