Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Non, je ne regrette rien som Edit Piaf sjunger


Ånger

Jag öppnar dörren
ett brev ramlar ner på golvet,
jag känner igen handstilen.
Sätter mig ner och öppnar försiktigt.
Du skriver att du ångrar dig
men förklarar inte vad du ångrar
jag funderar på vad det kan vara.

Utanför har det mörknat, vattnet
lyser svart på gatan, fönster tänds
en och annan bil sveper förbi med gula ljus.
Jag funderar på att skriva tillbaka
och säga att jag också ångrar mig
men kan inte komma på vad jag ångrar
det var för mycket länge sedan.
Ånger mot ånger vad kan det bliva av det
kanske ångrar man fel sak.
Jag lägger brevet på hyllan
kanske ångrar jag mig .







Fri vers (Prosapoesi) av Kungskobran VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-08 21:21



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Tänker på Edith Piaf; Nej jag ångrar ingenting!
2023-09-09

    Sefarge VIP
Hm.m rena rama
Ånger-manland?

2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP