Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyrkogårdar


stenmurar &
järngrindar
grönytor &
trädskuggor
förgyllda namn
& asklundar

harar i grusgångar

porlande
vatten
omfamnande
mull

vilorum

(andas ut)



©MagisterZ 2023





Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 129 gånger
Publicerad 2023-09-09 11:39



Bookmark and Share


  kriya
jordisk och jag fick starka bilder. skönt med avsaknad av människor. hamnade i ett meditativt tillstånd.
2023-09-09

  rostspik VIP
Stämningsfull miljöbeskrivning i det enkla formatet. Stillsamhet och tyngd.
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ