Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In my opinion,

The ultimate reward is
Pain that great that you wish for death.

Pain is the holy grail,
Pain is the ark which truth emerge from.





Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-09-09 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanske om man styrketränar

men om man tränar på att ha ångest

(från neuroleptika)

är det inte roligt

även om ångest stärker och rengör mig

som skärselden....
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson