Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄBBLANDET

Det blir skönt att slippa käbblandet

och näbbgäddorna

i som hugger

Det blir skönt att slippa munhuggandet

och att slippa vara

slugger

Det blir skönt att slippa Hydran som

tycks styra redaktionen

Det blir skönt att slippa knähundarna

som ylar den trista tonen

 

LARZ GUSTAFSSON 9/9 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-09-09 17:37



Bookmark and Share


  Koloristen
Prima.
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP