Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

makt personer

Du är inte min & jag är inte din
Jag äger mig själv och du äger dig själv
Jag ljög nog när jag skrev att jag äger mig själv
Du bestämmer vart jag ska titta och vad jag ska göra
När vi är med varandra är skräcken min större än någonsin
Får jag en smäll eller skäll om mina ögon tittar ditåt eller om min mun säger något
Jag vet inte för ens jag gör det.




Bunden vers av Flätan
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-10 02:42



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
En text om kontrollbehov som oftast bottnar i egen dålig självbild som projiceras på någon annan….
2023-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flätan