Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Fotogenbarn

Ni lyser upp min själs mörkaste kyffen

Som fotogenbarn med vingar av eld




Fri vers (Fri form) av Jenny78
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-10 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78