Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Om att bryta mönster. Av Schackpoeten. Någon har en gång sagt om ett nät, det är en massa hål hållna samman med (ett) rep. Begripliga beskrivningar är det jag gillar mest.


Kommentar på en text (2633) bara ord





Som en vän berättade för mig en gång.
Om det inte fanns hål i kläder,
skulle det svårt att få dem på sig.

Det tyg som sitter runt hålen,
är förstås det som låter dem
sitta kvar på kroppen




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-09-20 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP