Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev när jag jobbade i hemtjänsten länge sen. blev så ledsen när dom gamla dog sorgen var tung i mitt hjärta


guds port

ljusets port öppnade sig.
tusen tals änglar flög ut.
jag älskar dig.
det känns i hela vår värld.
förlåtelse tro kärlek.
kom flygande till.
hela vår värld.
dom flög in i dom.
som älskade.
och ägde ett gott hjärta.
sorlet från din heliga källa.
ta fram det bästa inom oss.
kärleken som lyfter upp.
vår mörka värld.
av birgitta 10n 9 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-10 17:55



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Så vacker.
Tack
2023-09-13

  siv birgitta.a. VIP
jag hör flaxande änglar jämt.
ber om hjälp hela tiden
2023-09-10

  alicja lappalainen VIP
JAG HÖR FLAXANDE ÄNGLAR I DIN
VACKERA DIKT
2023-09-10
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP