Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaaoo..


den svåra delen

det svåraste var inte att
låta dej gå
utan att inte bryta ihop
den var svårast av allt

och det konstigaste var
att vänta på att det skulle bli bättre
att smälta alla lögner
till ett minne
jag önskar att jag redan klarat av det


och den svåraste delen
var att se dej gå
du krossade mitt hjärta
och mina drömmar

och jag försökte tänka
men jag kunde inte tänka någonting

och jag kunde känna blodet
rinna i ådrorna
och när jag såg dej gå
när jag såg dej gå
frös det
och jag undrar varför

och allt jag gör är fel
och allt jag försöker göra blir ogjort
och det är svårt

men det värsta
är att inte kunna gå vidare




Fri vers av barajag
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-08-16 16:16



Bookmark and Share


  Lollan_
bra men i slutet tror jag du skrivit fel...
"allt jag gör är fel
och allt gör försöker göra blir ogjort"
Borde det inte vara
"Allt jag gör är fel och allt jag försöker göra blir ogjort"
Eller något sånt?
Annars fin :)
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

barajag