Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykta

Från dagarna som gjort ont

Se tiden som gick

Det finns alltid en väg tillbaka

Jobba sig sakta genom stunder

Förlorat en gång

Möts av förnuftighet

Dagarna går inte förbi

Utan lyfts upp stannar 

Ger möjlighet till uppmuntran 

Inte ge upp tro på detta går bra

Flyktar inte längre

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-11 10:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-09-12

  alicja lappalainen VIP
uppmuntran till kamp mot livssvårigheter
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP