Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN LYMMEL FRÅN MEMEL

En lymmel från Memel

gick vilse i sin stad

På skyltarna stod det

"Kaliningrad"

En lymmel från Memel

han hittar inte hem

Han sa att han snart fyller

tjugofem

 

 

En farbror i Ifni

som talar español

Han sa att han träffade

Franco och de Gaulle

Du, farbror i Ifni

lägg på ett kol

Ska konung Muhammed

bli din idol?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-09-11 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP