Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Senare fick jag redan på att liraren varit intagen för våldsamheter...


LIRAREN

Liraren kammade kaiko

(Han är extremt monoton)

Liraren kammade kaiko

Nu står han där som ett fån

 

Driver allena i city

Mangar väl lite ibland

Tjejruskan var föga pretty

Och allt byggt uppå lösan sand

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-09-11 13:45



Bookmark and Share


  Koloristen
Håll Sverige rent!
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP